Предпочитани цветове ламинат

Нуждаете се от съвет? Посъветвайте се с нашите експерти!
Свържете се с нас

Предпочитани цветове ламинат

  • 04 / Feb , 2019
  • Публикувано от Сиамекс

Когато правим подбор на цветовете за дома трябва да вземем предвид всичко, мебелите, дамаските, пердетата, цветовете и вида на стенното покритие и разбира се подовата настилка. За един уютен хармоничен дом, трябва всичко да бъде подбрано с вкус и в тон.

Разбира се тук идва и въпроса, как точно да подберем цветовете на тези части от дома, които не можем да сменяме често? Решението е да използваме цветове, които са едновременно стилни, класически и подходящи да се комбинират с всякакви други разцветки и стилове. В случая с ламинатите, това са колекциите със класически декори на дъб, бук, череша, орех и др. Единственото условие е, да ни допада цвета и да е съобразен с това в каква стая ще се поставя и какви светлинни ефекти търсим за това помещение.

Например за всекидневната е добре да се използват ламинати в светли бежови и сивкави тонове. За библиотека и спалня е по-добре да се ползват топли шоколадови тонове. Разбира се цветовете избираме и според нашите лични предпочитания и това какви мебели сме предпочели за обзавеждането на дома. Във всички случаи обаче, най-използваните и предпочитани ламинати са тези, които имитират дърво.