За Нас

Нуждаете се от съвет? Посъветвайте се с нашите експерти!
Свържете се с нас

Сиамекс - Ламиниран пракет

Фирмата ни е дългогодишен представител на пазара на подовите настилки от 1994 г., като през последните десетина години работи предимно с ламиниран паркет.


Разполагаме с множество изложбени зали в София и един централен склад, от който зареждат 85% от специализираните магазини за ламинат в София и над 600 дистрибутори от страната. Предлагаме и ламинати на цени на ЕДРО!

Промоции

Фирмата ни е ориентирана изцяло към българския пазар. Освен внос на качествени материали ние предлагаме още и оглед с консултация за обекта. Превоз и монтаж на ламината, с възможност да се монтира в деня на закупуването или на следващия ден. Допълнителна отстъпка за над 100 кв.м. площ. Работата се извършва качествено, от професионалисти в областта и изцяло с грижа към клиента.

Предлагаме ламинат от почти всички европейски производители: Tarkett, QiuckStep, Egger, Classen, Kronospan, Kronopol, Kronoswiss, Kaindl, Kronotex. С размери: 6мм, 7мм, 8мм, 10мм, 12мм, 14мм. Подложки: 2мм, 3мм, 5мм, 8мм шумо и топло изолационни. Первази PVC: Dollken, MDF SALAG, клипс за монтаж на первази и ъгли. Лайсни в над 20 цвята дървесни декори, инокс и месинг.

Магазина
0
Качество
0%
Видове Ламинат
0+