Качественият ламинат

Нуждаете се от съвет? Посъветвайте се с нашите експерти!
Свържете се с нас

Качественият ламинат

  • 04 / Feb , 2019
  • Публикувано от Сиамекс

Висококачественият ламиниран паркет, за разлика от евтинитя такъв, освен че има по-добър дизайн и по-богато цветово разнообразие , притежава и по-реалистичен вид. По отношение на здравината също се различва от евтините ламинати с по-добра заключваща система на клика и  по-дебела и твърда  трегерна плоча. Много от производителите вече направиха  колекции различни от стандартните, за да  подобрят качеството и да преминат  от нисък клас към висок клас ламинирани настилки*.

Ниският клас ламиниран паркет предлаган у нас е от неясни производители. Този тип паркети има по-малък клас на износоустойчивост,  защитата на клика от влага е нулев, сглобките са трошливи, получават се ръбове при снаждане на ламелите, появяват се фуги между снадените ламели. За да се получи цената на евтините паркети толкова ниска се пропускат някои операции при производството.

При високият клас ламинирани паркети са недопустими каквито и да било отклонения и се следи всичко от производството на ламинираният паркет до предлагането от вносителя и дистрибуторите.

 

*Можете да разгледате новите колекции в нашата галерия тук!