Аксесоари за Ламинат

Нуждаете се от съвет? Посъветвайте се с нашите експерти!
Свържете се с нас

Подложки

Необходимо е да се вземат под внимание материала на подложката съобразен според пространствената ситуация. Различни условия във връзка с топлоизолация и намаляване на шума насочват правилният избор на материали за подложки.
Закупуването на подложки Krono Original ® означава закупуване на разнообразни и издръжливи паркетни и ламинирани подови настилки. Материалите за подложки Krono Original ® са подложени на сериозни тестове и лабораторни изследвания за оптимизиране на постоянна и перфектна изолация от удар и шум , както и заглушаване на сериен шум. Когато ние използваме тези постоянно заредени подложки на практика , те постигат перфектни стойности на мощност в обхвата на потребителските ситуации.

Всички подложки Krono Original ® не съдържат FCKW , което позволява изхвърлянето на остарелите такива в обществената система за боклук, без никакви проблеми. Те могат да се рециклират, неутрални към водата и токсикологично чисти.

Извънредни инструкции
Преди инсталация, уверете се, че основите са готови в съответствие с нормите. При инсталиране на места с подово отопление ние по същество препоръчваме допълнително инсталиране на нашата изолираща PE . По време на по-дълго съхранение, дръжте изолационните подложки на хладно и сухо място, за да се избегне UV облъчване на материалите. При използване на електронно чувствителни устройства (PC и др ) употребата на изолационни материали с антистатични качества са силно препоръчителни.