Аксесоари за Ламинат

Нуждаете се от съвет? Посъветвайте се с нашите експерти!
Свържете се с нас

Первази MDF

Первази от MDF, облечени с фолио. Придават луксозен завършен вид на помещението, като предоставят възможност за прикриване на до 3 кабела в предвидените за това улеи. С лесен и практичен монтаж чрез дюбел, видия и клипс за стена.

K40 
Класическите первази MDF са в унисон с диапазона на стоки от ламиниран паркет с марката на Krono Original ®. Благодарение на дълбочината от 22 мм, те оптимално покриват ъгъла около стената и пода. Первазите се инсталират чрез монтиране с катарами за первази с дървена декорация. Модела К40 е със заложена система за покриване на кабели.

 

Аксесоари за K40 
Оформени компоненти за Плинтове K40 лесно се монтират в двата края на первазите. Монтирането на кабели зад перваза е възможно. Компонентите са в същия цвят като Плинтовете K40.

Външен ъгъл , 90 °
С дървесна структура или UNI цвят ( сребро или злато) , 2 броя в опаковка

Вътрешен ъгъл, 90 ° 
  С дървесна структура или UNI цвят ( сребро или злато) , 2 броя в опаковка
Завършващи компоненти - тапи 
  С дървесна структура или цвят UNI (сребро или злато) , 2 броя в пакет , лява и дясна
Опаковка

 

K58B 
Този модерен перваз от MDF е с една и съща форма и е в унисон с декор на ламиниран паркет Krono Original ® . Благодарение на неговата дълбочина от 18 мм, същата перфектно прикрива хоризонтално фугата около стената. Монтирането на кабели зад перваза е възможно. Освен това, може да се инсталира чрез поставяне на катарами.
K70 
Почти хоризонтална, лесна за ремонт, покрива идеално ъгъла между стената и пода. Възможно е да се инсталира чрез монтиране катарами.

 

K58C 
Този модерен перваз с плоска форма е специално в съзвучие с ламиниран паркет Krono Original ® с имитация на камък или гранит. С дълбочината си от 18mm перфектно покрива до хоризонтална съвместимост. Монтирането на кабели зад перваза е възможно. Освен това, може да се инсталира чрез поставяне на катарами.

 
Аксесоари за K58C 
Компонентите за первази K58C могат просто да се монтират в двата края на перваза. Не се налага рязане за релеф. Монтирането на кабели зад перваза е възможно.

 

Външен ъгъл , 90 ° 
  С дървесна структура или UNI цвят ( сребро или злато) , 2 броя в опаковка

Вътрешен ъгъл, 90 ° 
  С дървесна структура или UNI цвят ( сребро или злато) , 2 броя в опаковка

Завършващи елементи - тапи 
  С дървесна структура или UNI цвят ( сребро или злато) , 2 броя в пакет , ляв и десен
Опаковка

 

 

 

Кант 58 
Техният размер е 58 милиметра. Те са инсталирани повдигнат ABS клип. Параметри на перваза KANT 58 : 58 х 16 х 2600 mm. Те се произвеждат в голям мащаб за най-търсените и модерни декори. Компонентите, които се доставят с первази Кант 58 са отпечатани или лакирани.

 

Аксесоари за Кант 58

• Външен ъгъл , 90 ° 
• Вътрешен ъгъл, 90 ° 
• Завършващи елементи - тапи 
• Конектор 

 

KL25 
Обикновено покритие, чрез хоризонтална връзка по протежение на стената. Тези самозалепващи профил лесно залепват върху стената, използван е самозалепващ материал Abachi, лепяща лента с ширина 9mm .